FÖLJ MED VÅRAN RESA

OCH GÖR VÅRAT COMMUNITY TILL NÅGOT SPECIELLT

Godkänd Servervakt Ansökan

Stavve

Medlem
Medlem
Användarnamn: Stavve

Vad är ditt namn i verkligheten? Stavros Al-Hadad

Vad är ditt discord namn? Yasin#1644

Ange ditt födelsedatum 23 april 2007

Beskriv din dagliga aktivitet. Jag går i skolan mellan 08.00 och ungefär i snitt till 16.00 varje dag. Sedan resten så brukar jag vara hemma spela och så vidare. Sedan tränar jag fotboll också.

Hur länge har du varit medlem på UltraSharp Roleplay? Jag kom tillbaka nyligen då jag behövde lämna för några månader sedan men det var för att min farfar hade cancer och dog så bestämde mig frivilligt för att lämna. Men annars har jag spelat här i kanske 1.5-2 år ungefär. Jag har dessutom varit Staff och till och med Mod på denna server innan jag behövde lämna.

Hur många gånger har du blivit bannad/avstängd? Jag har aldrig blivit bannad eller avstängd, men jag frivilligt behövde lämna under en period.

Hur hittade du Jönköpings Esport Roleplay Server? Det var väldigt länge sedan när servern också hette Gameeffect. Men det var igenom Tommy och Daxx som pratade med mig om servern och jag testade och älskade bara servern och hur det fungerar, Så jag fortsatte spela och än idag tycker jag om servern.

Förklara vad för uppgift en servervakt har. En servervakts största uppgift som man kanske inte tänker på är att alltid vara positiv med ett leende på läpparna då om man vill bygga en trygg punkt hos alla medlemmar så är det viktigt att man alltid är positiv och alltid har ett leende på läpparna. Sedan så har en servervakt som uppgift att vara en hjälpsam person som alltid ställer upp för att hjälpa och sedan såklart underlätta serverns problem och utveckla serverns Community. Jag skulle säga att en servervakts uppgift och också att hålla servern trygg och säker och sedan hålla koll på spelarna och vad som händer både på discord och inne på servern. Sedan hjälpa folk som behöver hjälp i support eller svara på ansökningar och sedan svara på frågor och funderingar, hålla RP introduktioner, möten och annat. Sedan det sista men absolut inte minsta att en servervakt ska bidra och göra en bra och seriös och hög RP. Sedan få spelarna att ha roligt och må bra och känna si trygga.

Varför vill du bli servervakt på servern? Jag vill bli servervakt på just denna server då jag vet att denna server siktar högt på en bra och seriös RP, och på ett starkt och stabilt Community. Jag vill dessutom bli servervakt då jag är en väldigt hjälpsam person som älskar att ställa upp och hjälpa människor och sedan är jag alltid glad med ett leende på läpparna. Jag vill bidra till att det blir seriöst och hög samt bra RP på servern. Sedan hålla koll på spelarna att alla följer rätt regler och hur de ska spela och på vilket sätt. Sedan hjälpa folk i support och om det blir något strul på både discord och ingame. Sedan svara på ansökningar och försöka bygga upp servern och få in nya spelare och välkomna dom så att de kan ta in fler och att vi kan bygga upp en större spelarbas.

Berätta sammanfattat vad korruption och abuse är och hur de kan förekomma på olika sätt som servervakt. Det innebär att jag som servervakt nu inte ska ge mig själv roller bara för att jag har tillgång till det för att ge andra när det är nödvändigt så ska jag inte utnyttja det med att ge mig själv roller när jag känner för det. Sedan till exempel en stor abuse som händer är att när en servervakt är ingame och inte orkar gå eller springa till en viss plats så transporterar man sig upp och använder commandon för att ta sig till den platsen snabbt för att de inte orkar göra det andra. Eller att ge sig själv olika jobb och dessutom pengar när man vill. Därför är det viktigt att man vet när man ska använda sina permissions på rätt tillfälle och följa reglerna och när man ska göra de på rätt sätt och inte bara göra som man känner för att det kan leda till en sämre och mindre seriös RP.
 
Last edited:
Top