FÖLJ MED VÅRAN RESA

OCH GÖR VÅRAT COMMUNITY TILL NÅGOT SPECIELLT

Medlemskap ansökan

knutdenfede

Medlem
Medlem
Användarnamn: knutdenfede

Vad är ditt namn i verkligheten? Staffan Gunnarsson

Vad är ditt discord namn? staffan1989#8135

Vad är ditt födelsedatum? 15 Juli 1989

Berätta om din karaktär. Min karaktär heter Conny Kula, är 34 år, och har nyligen flytt över kontinenten, till Los Santos, på grund av ett brokigt och mörkt förflutet. Han hoppas på att få möjlighet att börja om på ny kula ( No pun intended), stifta nya bekantskaper och förhoppningsvis hålla sig i från det olagliga och skapa en ny, laglydig bana, vilket kommer att vara väldigt svårt och en väldig omställning.

Conny älskar att köra motorcykel, hobby mecka med bilar, ta sig ett glas eller tolv, har ett stort intresse av sociala sammanhang och event.

Vad kan du bidra med till serverns RP? En förhoppningsvis rolig karaktär, med mycket humor, roliga scenarion och allmänt trevliga samtal. Har under lång tid spelat på RAGE-Servern Eclipse RP. Har varit involverad i många RP-Scenarion, men har saknat den Svenska RP-Scenen på sistonde.

Vad innebär det att man kan ska spela för motpartens vinst i ett scenario? Att man spelar för att båda parterna i ett scenario kan vinna, eller att man "offrar sig" för att den andra karaktären ska få en W, beroende på hur scenariot utvecklas. Det gör även att scenariot blir kul för båda parterna och inte bara för en part.

Hur hittade du UltraSharp Roleplay Server? Jag hittade Servern via FIVEM Sverige på Facebook.
 
Top